Movir helpt u het beste uit uzelf te halen

U wilt als huisarts de tijd en energie hebben uw patiënten zo goed mogelijk bij te staan. Als verzekerde van Movir kunt u daarbij rekenen op ondersteuning van professionals die begrijpen wat er op u afkomt. Lees hoe Movir haar kennis en expertise inzet om huisartsen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Workshop Balans werk en privé

In deze korte, interactieve workshop krijgt u praktische handvatten over hoe om te gaan met uw tijd. U leert de dingen die u doet met aandacht te doen en trouw te zijn aan uw waarden.

Workshop Praktijkorganisatie

In deze workshop krijgt u praktische aanwijzingen over hoe u een klantgerichte praktijkorganisatie met uitstekende resultaten voor elkaar krijgt. U leert over uw financieel gedrag en over het belang van heldere communicatie.

Workshop Samenwerking

Praktische tips over goed samenwerken. Maar ook over hoe u een prettige samenwerking prettig houdt. U leert hoe u met verwachtingsmanagement misverstanden voorkomt.

Workshop Tuchtklacht

In deze korte, interactieve workshop krijgt u praktische aanwijzingen over hoe om te gaan met een tuchtklacht. U krijgt informatie over de te nemen stappen na het ontvangen van een klacht.

Doe de online Zelftest


Hoe gaat het nu met u?

Hoe is het met uw mentale gezondheid? Hoeveel stress ervaart u en hoe gaat u daarmee om? Dat kunt u nu snel bepalen met deze online Zelftest.

Maak kennis met Elestia


Met de sparringpartners van Elestia kunt u van gedachten wisselen, over wat er speelt in uw werk én in uw privéleven. Zo helpen we u graag met plezier aan het werk te blijven.

Dit is het Movir Panel


Movir helpt u en uw collega-huisartsen graag zo goed mogelijk. Daarom horen we graag wat er beter of anders kan. Vindt u het leuk om met ons mee te denken?