Doe de online Zelftest

Hoe gaat het nu met u?

Stress kan vele oorzaken hebben: een verstoorde balans tussen werk en privé bijvoorbeeld of een problematische samenwerking. Maar ook een probleem in uw gezin of relatie kan tot veel spanning leiden. Als die stress langere periode te hoog is, kan dat tot lichamelijke klachten of zelfs uitval leiden. Dat weet u als huisarts als geen ander. En toch merken we dat veel artsen juist voor hun eigen gezondheid te weinig oog hebben; ze gaan te lang door, met een te hoog stressniveau. Uiteindelijk zijn ze gedwongen te stoppen met werken.

Snel weten hoe het met u gaat

Hoe is het met uw mentale gezondheid? Hoeveel stress ervaart u en hoe gaat u daarmee om? Dat kunt u nu snel bepalen met deze online Zelftest. Binnen 3 minuten weet u hoeveel stress u ervaart en wat de oorzaken daarvan zijn. Ook meet de test in hoeverre u goed om kunt gaan met stress.

Gratis ondersteuning

Blijkt uit de test dat u te veel stress heeft? Neem dan contact op met een sparringpartner van Elestia. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Die ondersteuning is voor verzekerden van Movir kosteloos. Bel met 0800 - 22 44 228. Als u dat prettiger vindt, kunt u ook via de kalender zelf een belafspraak inplannen. Dan wordt u door een coach teruggebeld op een door u gekozen moment. Door met een coach te sparren over wat u stress geeft, kunt u uitval voorkomen. Zo investeert u in uw werkplezier.

Liever live?

Ieder kalenderjaar zijn de eerste zes face-to-facegesprekken kosteloos.

Ook hiervoor bel je met Elestia op 0800 - 22 44 228.

volgende: naar de workshops